Μενού
Το Καλάθι σας

Όροι και Προϋποθέσεις

'Οροι και Προϋποθέσεις


ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί από την WheelnWater Technologies με την επωνυμία WheelnWater Technologies. Σε ολόκληρη την ιστοσελίδα www.wheelnwater.com, οι όροι "εμείς", "εμάς" και "μας" αναφέρονται στις τεχνολογίες WheelnWater (WheelnWater.com). Σε ολόκληρο τον ιστότοπο, οι όροι "εσείς" και "σας" αναφέρονται σε εσάς, τον χρήστη ή τον γονέα / νόμιμο κηδεμόνα σας εάν είστε ανήλικο. Σε ολόκληρο τον ιστότοπο, οι όροι «υπηρεσία» σημαίνουν υπηρεσίες που παρέχονται από και χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ιστότοπου, αλλά περιλαμβάνουν μόνο την πώληση προϊόντων, την αποδοχή πληρωμών και την παροχή πληροφοριών.

Η ηλεκτρονική συμφωνία πώλησης, η απελευθέρωση της ευθύνης και η ενημέρωση των γονέων για οποιοδήποτε προϊόν / εξοπλισμό σε αυτόν τον ιστότοπο εξαρτάται ρητά από την ακόλουθη συμφωνία και από την αποδοχή όλων των όρων, των προϋποθέσεων, των πολιτικών και των ειδοποιήσεων που αναφέρονται εδώ. Εσείς, ή ο γονέας / νόμιμος κηδεμόνας σας (αν είστε ανήλικος), πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά αυτή τη συμφωνία πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή / και την πραγματοποίηση παραγγελίας με τις τεχνολογίες WheelnWater μέσω παραγγελιών τηλεφώνου / email / fax ή της ιστοσελίδας δικτυακός τόπος).

Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας ή / και την αγορά από εμάς, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται σε αυτήν τη συμφωνία / σελίδα ή / και αναφέρονται στο παρόν ή / και διαθέσιμο μέσω υπερσύνδεσης. Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, πωλητές, πελάτες, έμποροι και / ή συνεισφέροντες περιεχομένου. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε δεν επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός προϊόντος.

Οποιεσδήποτε νέες λειτουργίες, προϊόντα ή εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα θα υπόκεινται στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή η πρόσβαση στον ιστότοπο μετά την απόσπαση οποιωνδήποτε αλλαγών αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών.

ΟΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ONLINE

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο και συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον η πλειοψηφία στην πατρίδα ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι είστε η πλειοψηφία στην χώρα ή την επαρχία διαμονής σας και έχετε μας έδωσε τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε σε οποιοδήποτε από τα ανήλικα εξαρτώμενα μέλη σας να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου ή οποιουδήποτε από τα προϊόντα ή / και τις λειτουργίες του, να παραβιάσετε οποιονδήποτε νόμο στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων).

Δεν πρέπει να μεταδίδετε σκουλήκια ή ιούς ή κώδικα καταστροφικής φύσης.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο καλύτερος εξοπλισμός ασφάλειας και ο πιο έμπειρος αθλητής δεν μπορεί να εξαλείψει εντελώς τους κινδύνους που δημιουργούν ορισμένες αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες. Ορισμένες αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες είναι εγγενώς επικίνδυνες. Με την αγορά και τη χρήση ενός προϊόντος / εξοπλισμού που πωλείται από την WheelnWater Technologies, ο αγοραστής κατανοεί και αναλαμβάνει οικειοθελώς τους κινδύνους που σχετίζονται με αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά: ηλεκτρικού skateboarding, skateboarding, ηλεκτρικού σκούτερ ή σκούτερ, ηλεκτρικού ποδηλάτου, ποδηλασίας , ιππασία ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης, ιππασία ηλεκτρικά μονοκύλια, υποβρύχια εξερεύνηση και ιππασία ή χρήση οποιουδήποτε άλλου προϊόντος που πωλείται αυτή η ιστοσελίδα. Τέτοιοι κίνδυνοι και κίνδυνοι περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, διαστρέμματα, σπασμένα οστά, μώλωπες, περικοπές, προσωρινή ή μόνιμη παράλυση και ακόμη και θάνατο. Άλλοι κίνδυνοι περιλαμβάνουν: απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, επικίνδυνο και άγνωστο έδαφος, γεωγραφικές συνθήκες, αδυναμία σωστής συντήρησης του εξοπλισμού, αδυναμία τήρησης των οδηγιών κυκλοφορίας ή τοπικών νόμων και άσκηση αθλητικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώ εξαντλούνται ή απουσιάζουν.

Εσείς, ή το παιδί σας, πρέπει να φοράτε κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας (ειδικά ένα κράνος) κάθε φορά που οδηγείτε ηλεκτρικό skateboard, ηλεκτρικό σκούτερ, ηλεκτρικό μονόπλευρο, ηλεκτρικό αυτοσβύσιμο ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική ή μη ηλεκτρική μεταφορά, όχημα, ποδήλατο ή εξοπλισμό που αγοράζεται σε αυτό το site.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα εμπορεύματα που πωλούνται από την WheelnWater Technologies σύμφωνα με το σχεδιασμό και τις συστάσεις του κατασκευαστή για την ελαχιστοποίηση αυτών των κινδύνων. Ωστόσο, υπάρχουν ατυχήματα και απρόβλεπτοι κίνδυνοι και ο αγοραστής και οι χρήστες των προϊόντων που πωλούνται από την WheelnWater Technologies συμφωνούν ως εξής:

     1.  Εσείς, ο αγοραστής ή ο χρήστης του εμπορεύματος, συμφωνείτε να αποδεσμεύσετε την WheelnWater Technologies, τους ιδιοκτήτες, τους αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους της, από κάθε ευθύνη για ζημιά, τραυματισμό, παράλυση και θάνατο στον εαυτό σας, σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή ιδιοκτησία, τη χρήση ή την κακή χρήση του εμπορεύματος που πωλεί η WheelnWater Technologies.
     2. Εσείς, ο γονέας ενός ανηλίκου παιδιού, συμφωνείτε να αποδεσμεύσετε την WheelnWater Technologies, τους ιδιοκτήτες της, τους αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους της, από οποιαδήποτε ευθύνη για ζημιά, τραυματισμό, παράλυση και θάνατο στο παιδί σας, σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή ιδιοκτησία, τη χρήση ή την κακή χρήση του εμπορεύματος που πωλεί η WheelnWater Technologies.
     3. Συμφωνείται ότι οποιαδήποτε ευθύνη της WheelnWater Technologies, των ιδιοκτητών της, των αντιπροσώπων και των υπαλλήλων της περιορίζεται στην τιμή αγοράς των εμπορευμάτων.

     Έχετε διαβάσει και καταλάβετε τους όρους αυτής της συμφωνίας. Κατανοείτε ότι η αγορά και η χρήση του εμπορεύματος που πωλεί η WheelnWater Technologies δηλώνει ότι συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας. Κατανοείτε ότι η παρούσα συμφωνία απελευθερώνει τις τεχνολογίες WheelnWater από όλες τις αξιώσεις ευθύνης που φέρει ο ίδιος, τα ανήλικα τέκνα σας και οποιοσδήποτε άλλος τρίτος που χρησιμοποιεί τα εμπορεύματα που αγοράζονται από την WheelnWater Technologies.

     Δεν εγγυόμαστε, δεν αντιπροσωπεύουμε ή εγγυάται ότι η χρήση της υπηρεσίας μας θα είναι αδιάκοπη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.

     Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τη χρήση της υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.

     Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς ενδέχεται να καταργήσουμε την υπηρεσία για αόριστες χρονικές περιόδους ή να ακυρώσουμε την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.

     Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας είναι με δική σας ευθύνη.

     Η υπηρεσία και όλα τα προϊόντα που παραδίδονται σε εσάς μέσω της υπηρεσίας παρέχονται (όπως εξηγείται ρητά από εμάς) υπό την προϋπόθεση ότι «είναι διαθέσιμα» για τη χρήση σας, χωρίς καμία αντιπροσώπευση, εγγύηση ή συνθήκες οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, εμπορεύσιμης ποιότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, αντοχής, τίτλου και μη παραβίασης.

     Σε καμία περίπτωση η WheelnWater Technologies, οι διευθυντές, οι υπάλληλοί μας, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι πράκτορες, οι εργολάβοι, οι ασκούμενοι, οι προμηθευτές, οι παροχείς υπηρεσιών ή οι δικαιοπάροχοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς, απώλειες, αξιώσεις ή άμεσες, έμμεσες, (συμπεριλαμβανομένων αδικαιολόγητων απολεσθέντων κερδών, απώλεια εσόδων, απώλεια αποταμιεύσεων, απώλεια δεδομένων, έξοδα αντικατάστασης ή οποιωνδήποτε παρόμοιων ζημιών, είτε με σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αντικειμενική ευθύνη ή άλλως, προερχόμενη από τη χρήση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες ή οποιωνδήποτε προϊόντων που προμηθεύεστε με τη χρήση της υπηρεσίας ή για οποιαδήποτε άλλη αξίωση που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή κάθε απώλεια ή βλάβη οποιουδήποτε είδους προκύπτουσα από τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που έχει αναρτηθεί, μεταφερθεί ή άλλως διατεθεί μέσω της υπηρεσίας, ακόμη και αν έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητά της.

     Επειδή ορισμένα κράτη ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημιές, σε αυτές τις πολιτείες ή δικαιοδοσίες η ευθύνη μας περιορίζεται στο μέγιστο επιτρεπόμενο από το νόμο όριο.

     ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

     Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να πουλήσουμε σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή.

     Κατανοείτε ότι το περιεχόμενό σας (με εξαίρεση τις πληροφορίες πιστωτικής κάρτας) μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και να συμπεριληφθεί

     α) μεταδόσεις σε διάφορα δίκτυα · και

     (β) αλλαγές για τη συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις της σύνδεσης δικτύων ή συσκευών.

     Οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μέσω δικτύων.Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αντιγράψετε, αντιγράψετε, πωλήσετε, μεταπωλήσετε ή εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, χρήση της Υπηρεσίας ή πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιαδήποτε επαφή στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας παρέχεται η υπηρεσία χωρίς ρητή γραπτή άδεια από εμάς . Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για ευκολία και δεν θα περιορίσουν ή θα επηρεάσουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτούς τους Όρους.

     ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

     Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή τρέχουσες. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να βασίζεται ή να χρησιμοποιείται ως μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε πρωτογενείς, πιο ακριβείς, πληρέστερες ή πιο επίκαιρες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη στο υλικό αυτού του ιστότοπου είναι με δική σας ευθύνη.

     Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Οι ιστορικές πληροφορίες, αναγκαστικά, δεν είναι τρέχουσες και παρέχονται μόνο για αναφορά. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε αλλαγές στον ιστότοπό μας.

     ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

     Οι τιμές για τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε τμήμα ή περιεχόμενο της) χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή. Δεν θα ευθυνόμαστε σε εσάς ή σε τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναστολή ή διακοπή της Υπηρεσίας.

     ΠΡΟΪΟΝΤΑ

     Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας. Αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν περιορισμένες ποσότητες και να υπόκεινται σε επιστροφή ή ανταλλαγή μόνο σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής μας.

     Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια να προβάλουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του υπολογιστή σας με οποιοδήποτε χρώμα θα είναι ακριβής. Επίσης, ορισμένες διαφορές μπορεί να εμφανιστούν σε διαφορετικά κομμάτια του ίδιου προϊόντος. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο κατασκευαστής θα παράγει τις ακριβείς λεπτομερείς λεπτομέρειες όπως στις εικόνες κάθε φορά.

     Διατηρούμε το δικαίωμα αλλά δεν υποχρεούμαστε να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων μας σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα κατά περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες των προϊόντων που πωλούν. Όλες οι περιγραφές προϊόντων ή τιμολόγησης προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά τη διακριτική ευχέρεια μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη όταν απαγορεύεται.

     Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή πληροφοριών που έχετε αγοράσει ή αποκτήσει εσείς θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας ή ότι οποιαδήποτε λάθη στην Υπηρεσία θα διορθωθούν.

     ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

     Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία που τοποθετείτε μαζί μας. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράσαμε ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα ή / και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή / και αποστολής. Σε περίπτωση που προβούμε σε αλλαγή ή ακύρωση μιας παραγγελίας, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τη διεύθυνση χρέωσης / τον αριθμό τηλεφώνου που παρασχέθηκε κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατά την κρίση μας, φαίνεται να τοποθετούνται από αντιπροσώπους, μεταπωλητές ή διανομείς.

     Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που γίνονται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώσετε άμεσα τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των αριθμών πιστωτικών καρτών σας και των ημερομηνιών λήξης, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

     ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

     Μπορούμε να σας προσφέρουμε πρόσβαση σε εργαλεία και προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, πάνω στα οποία δεν παρακολουθούμε ούτε ελέγχουμε ούτε εισάγουμε.

     Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία και προϊόντα "όπως είναι" και "όπως είναι διαθέσιμα" χωρίς εγγυήσεις, παραστάσεις ή συνθήκες οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία έγκριση. Δεν θα έχουμε καμία απολύτως ευθύνη που προκύπτει ή σχετίζεται με τη χρήση προαιρετικών εργαλείων ή προϊόντων τρίτου μέρους.

     Οποιαδήποτε χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων ή προϊόντων που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και διακριτικότητα και θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε και εγκρίνετε τους όρους με τους οποίους παρέχονται τα εργαλεία από τον σχετικό πάροχο τρίτου προμηθευτή, .

     Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε στο μέλλον νέες υπηρεσίες ή / και δυνατότητες μέσω του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης νέων εργαλείων, προϊόντων και πόρων). Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ή / και υπηρεσίες υπόκεινται επίσης στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

     ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

     Ορισμένα περιεχόμενα, προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας μας ενδέχεται να περιλαμβάνουν υλικά από τρίτους.

     Οι σύνδεσμοι τρίτων σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να σας κατευθύνουν σε ιστότοπους τρίτων μερών που δεν είναι συνδεδεμένοι με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας και δεν εγγυόμαστε και δεν θα έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για υλικά ή ιστότοπους τρίτων κατασκευαστών ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων.

     Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές ή ζημίες που σχετίζονται με την αγορά ή χρήση αγαθών, υπηρεσιών, πόρων, περιεχομένου ή οποιωνδήποτε άλλων συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε σχέση με οποιουσδήποτε τρίτους ιστότοπους. Ελέγξτε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές των τρίτων και φροντίστε να τις κατανοήσετε προτού πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή. Οι καταγγελίες, οι ισχυρισμοί, οι ανησυχίες ή οι ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα τρίτων πρέπει να απευθύνονται στον τρίτο.

     ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

     Εάν, κατόπιν αιτήσεώς σας, στείλετε συγκεκριμένες υποβολές (π.χ. καταχωρίσεις διαγωνισμών) ή χωρίς να μας ζητήσετε στέλνετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, προτάσεις, σχέδια ή άλλα υλικά, είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο (συλλογικά "σχόλια"), συμφωνείτε ότι μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμούς, να επεξεργαστούμε, να αντιγράψουμε, να δημοσιεύουμε, να διανέμουμε, να μεταφράζουμε και να χρησιμοποιούμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιαδήποτε σχόλια που μας διαβιβάζετε. Είμαστε και δεν έχουμε καμία υποχρέωση

     (1) να διατηρεί εμπιστευτικά όλα τα σχόλια ·

     (2) να καταβάλει αποζημίωση για τυχόν παρατηρήσεις · ή

     (3) να απαντήσει σε τυχόν σχόλια.

     Μπορούμε, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να παρακολουθούμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αφαιρούμε περιεχόμενο το οποίο καθορίζουμε κατά την κρίση μας, είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, δυσφημιστικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή αλλιώς απαράδεκτο ή παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε μέρους ή τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών .

     Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάζουν κανένα δικαίωμα τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, του εμπορικού σήματος, της ιδιωτικής ζωής, της προσωπικότητας ή άλλου προσωπικού ή αποκλειστικού δικαιώματος. Συμφωνείτε επίσης ότι τα σχόλιά σας δεν θα περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, καταχρηστικό ή άσεμνο υλικό ή θα περιέχουν οποιοδήποτε ιό υπολογιστή ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσποιείτε ότι είστε κάποιος εκτός από τον εαυτό σας ή να παραπλανήσετε κατά κάποιον τρόπο εμάς ή τρίτους ως προς την προέλευση τυχόν σχολίων. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν σχόλια που κάνετε και για την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν σχόλια που έχουν αναρτηθεί από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

     ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

     Η υποβολή προσωπικών σας στοιχείων μέσω του καταστήματος διέπεται από την πολιτική απορρήτου μας. Ελέγξτε την Πολιτική απορρήτου μας

     ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

     Ενίοτε ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία που περιέχει τυπογραφικά σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμολόγηση, προσφορές, προσφορές, έξοδα αποστολής προϊόντων, χρόνους διαμετακόμισης και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε πληροφορίες ή να ακυρώνουμε παραγγελίες αν τυχόν πληροφορίες στην Υπηρεσία είναι ανακριβείς ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (ακόμη και μετά την υποβολή της παραγγελίας σας).

     Δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση να επικαιροποιούμε, να τροποποιούμε ή να αποσαφηνίζουμε πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πληροφοριών τιμολόγησης, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη συγκεκριμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης που εφαρμόζεται στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο για να υποδηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

     ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

     Εκτός από άλλες απαγορεύσεις όπως ορίζονται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, απαγορεύεται η χρήση του ιστότοπου ή του περιεχομένου του:

     α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό ·

     β) να ζητούν από άλλους να εκτελούν ή να συμμετέχουν σε παράνομες πράξεις ·

     (γ) να παραβιάζει οποιονδήποτε διεθνή, ομοσπονδιακό, επαρχιακό ή κρατικό κανονισμό, κανόνες, νόμους ή τοπικά διατάγματα,

     (δ) να παραβιάζουν ή να παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων.

     ε) να παρενοχλούν, να κακοποιούν, να προσβάλλουν, να βλάπτουν, να δυσφημούν, να συκοφαντούν, να εκφοβίζουν, να εκφοβίζουν ή να κάνουν διακρίσεις λόγω φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, ηλικίας, εθνικής προέλευσης ή αναπηρίας ·

     στ) να υποβάλλει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ·

     (ζ) την αποστολή ή τη μετάδοση ιών ή οποιουδήποτε άλλου είδους κακόβουλου κώδικα που θα χρησιμοποιηθεί ή θα χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού δικτυακού τόπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου.

     η) να συλλέγει ή να παρακολουθεί τις προσωπικές πληροφορίες των άλλων ·

     (i) σε spam, phish, pharm, πρόσχημα, αράχνη, crawl ή ξύνω?

     (ι) για οποιοδήποτε άσεμνο ή ανήθικο σκοπό. ή

     (k) να παρεμβαίνει ή να παρακάμπτει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου.

     Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου για παραβίαση οποιωνδήποτε απαγορευμένων όρων χρήσης.

     ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

     Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να προστατέψετε τις WheelnWater Technologies και τους γονείς, τις θυγατρικές, τους συνεργάτες, τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους, τους διευθυντές, τους πράκτορες, τους εργολάβους, τους δικαιοπαρόχους, τους παρόχους υπηρεσιών, τους υπεργολάβους, τους προμηθευτές, τους ασκούμενους και τους υπαλλήλους. εύλογες αμοιβές δικηγόρων, οι οποίες πραγματοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο εξαιτίας ή προκύπτουν από την παραβίαση των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή των εγγράφων που ενσωματώνουν με παραπομπή ή από παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή δικαιωμάτων τρίτου.

     ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

     Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων Υπηρεσίας κριθεί παράνομη, άκυρη ή ανεφάρμοστη, η διάταξη αυτή θα είναι εντούτοις εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο και το μη εκτελεστό μέρος θα θεωρείται ότι έχει αποκοπεί από τους παρόντες Όρους Υπηρεσίας, ο προσδιορισμός αυτός δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιωνδήποτε υπόλοιπων διατάξεων.

     ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

     Η αποτυχία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών δεν αποτελεί παρέκκλιση από το εν λόγω δικαίωμα ή διάταξη.

     Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών και οι τυχόν πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας που δημοσιεύτηκαν από εμάς σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε σχέση με την Υπηρεσία συνιστούν τη συνολική συμφωνία και κατανόηση μεταξύ εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας, αντικαθιστώντας τυχόν προηγούμενες ή σύγχρονες συμφωνίες, , είτε προφορικά είτε γραπτά, μεταξύ εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν προηγούμενων εκδόσεων των Όρων Παροχής Υπηρεσιών).

     Οποιεσδήποτε αμφιβολίες στην ερμηνεία αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δεν θα ερμηνεύονται κατά του συντάκτη.

     ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

     Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών και οποιεσδήποτε ξεχωριστές συμφωνίες με τις οποίες σας παρέχουμε υπηρεσίες θα διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ.

     Υπαναχώρηση

     Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες.

     ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

     Μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώνουμε, να αλλάζουμε ή να αντικαθιστούμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τον ιστότοπό μας για αλλαγές. Η συνέχιση της χρήσης ή της πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας ή στην Υπηρεσία μετά την απόσπαση οποιωνδήποτε αλλαγών στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών.

     Ταυτότητα επιχείρησης

     • Επωνυμία: PAPER KING ΙΚΕ
     • ΑΦΜ: 800602719
     • ΔΟΥ:  Β ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
     • Έδρα: Κονδύλη 15, Πετρούπολη 13231
     • Αριθμό ΓΕΜΗ:  131673101000

     ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

     Οι ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Υπηρεσίας θα πρέπει να μας αποσταλούν στη διεύθυνση support@WheelnWater.com


     This website stores data such as cookies to enable essential site functionality, as well as marketing, personalization, and analytics. You may change your settings at any time or accept the default settings. Cookie Policy

     Δεν θέλετε να χάσετε;