Μενού
Το Καλάθι σας

Συχνές Ερωτήσεις | WheelnWater Technologies

ΓΕΝΙΚΕΣ

Όχι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαρισμό για να παραγγείλετε.  Μπορείτε να ολοκληρώστε τις αγορές σας ως επισκέπτης.  Βέβαια, δημιουργώντας λογαριασμό θα μπορείτε να ψωνίστε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας, και βλέπετε το ιστορικό παραγγελιών σας και πολλά άλλα οφέλη!

Μπορείτε να πληρώσετε με διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως κατάθεση στην τράπεζα, με την χρήση PayPal, ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.  Για περισσότερες λεπτομέρεις ανατρέξτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής 

Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην σελίδα Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται άμεσα εντός 3 ημερών σε όλη την Ελλάδα!
Τα περισσότερα, ναι.  Εξαρτάται απο αρκετά πράγματα όπως, μοτέρ, μπαταρία, χρώματα, τα περισσότερα μοντέλα πχ σκούτερ έχουν πολλούς συνδυασμούς.  Πείτε μας ποιό ακριβώς σας ενδιαφέρει και σε τι χαρακτηριστικά και θα σας πούμε αμέσως.  Το απόθεμα λίγο-πολύ φαίνεται στο σύστημά μας και μπορείτε να δείτε και την διαθεσιμότητα.  Αν τύχη όμως κάποιο που θέλετε και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορούμε να σας το φέρουμε, όπως το θέλετε και ο χρόνος παράδοσης σε αυτην την περίπτωση είναι 10-30 μέρες, εξαρτόμενο απο τα χαρακτηριστικά και χρώμα.  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, βρείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η πιστοποίηση EEC είναι η πιστοποίηση που έχει ένα ηλεκτρικό όχημα το οποίο μπορεί να βγάλει Άδεια Κυκλοφορίας και να κυκλοφορήσει νόμιμα στον δρόμο.

Η αυτονομία (διάρκεια ταξιδιού) εξαρτάται απο την μπαταρία.  Γενικός κανόνας όσο μεγαλύτερη μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη η διάρκεια.  Ως γενική πληροφόρηση δείτε ως εξής:

ΜΠΑΤΑΡΙΑ                ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

    12 Ah                             30-35 χλμ.

    20 Ah                                55   χλμ.

    24 Ah                                65   χλμ.

    40 Ah                               110  χλμ.

Αν είναι 2 μπαταρίες πολλαπλασιάστε επί δύο τα χλμ.                            

Θα λέγαμε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ένα σκούτερ με 1500 με σχέση πχ με σκούτερ 2000W έχει διαφορά αισθητή μόνο σε μεγάλη ανηφόρα, και καθώς ανεβαίνεις σε WATT  είναι το μοτέρ ποιο δυνατό, και ανάλογα με την πιστοποίηση που έχει και τι τελική ταχύτητα μπορεί να βγάλει.
Βέβαια και χρειάζεστε Δίπλωμα & Άδεια κυκλοφορίας. Ανάλογα τα αντίστοιχα κυβικά πχ. 50cc, 125cc κλπ
Βέβαια και ασφαλίζονται όλα τα ηλεκτρικά σκούτερ και μηχανάκια!
Όχι, δεν χρειάζονται Κτεο και τέλη κυκλοφορίας καθώς κατατάσσονται πράσινα οικολογικά.
Πολλοί ρωτάνε την ερώτηση αυτή! Φορτίζει σε πρίζα κοινή ρεύματος. Οι μπαταρίες είναι αποσπόμενες, την παίρνεις και την φορτίζεις όπου θέλεις! Οσο αναφορά το κόστος φόρτισης, είναι πραγματικά μηδαμινό καθώς φορτίζει ίσα όσο το κινητό σας τηλέφωνο, τόσο φτηνά! 1-2€ το μήνα να υπολογίζεται.

ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εξαρτάται απο το μοντέλο, παρακαλούμε όπως δείτε τα χαρακτηριστικά του κάθε προιόντος.  Μπορείτε να κάνετε επίσης Σύγκριση πατώντας στο κουμπί σύγκριση αφου επιλέξτε πρώτα προιόντα προς σύγκριση.

Αυτό εξαρτάται από το μοντέλο, παρακαλούμε όπως ανατρέξτε στα Τεχνικά χαρακτηριστικά του προιόντος.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, χαρά μας να σας απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα που μπορεί να έχετε.

This website stores data such as cookies to enable essential site functionality, as well as marketing, personalization, and analytics. You may change your settings at any time or accept the default settings. Cookie Policy

Δεν θέλετε να χάσετε;