Μενού
Το Καλάθι σας

Ποιοί είμαστε

WHEEL N WATER TECHNOLOGIESΗ WheelnWater Technologies, θέλοντας να ενισχύσει την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, και στην προσπάθειά της να ενημερώσει τους καταναλωτές προς την κατεύθυνση αυτήν, δημιούργησε την ιστοσελίδα WheelnWater.com.  Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με αγάπη και πάθος για τα "εργαλεία μας"!  Κινηθείτε έξυπνα, οικολογικά, και οικονομικά!   

Όπως φέρει και το όνομά μας WHEEL N WATER (ΤΡΟΧΟΙ και ΘΑΛΑΣΣΑ) Technologies, σας φέρνουμε καινότομα τεχνολογίας προιόντα, από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα εργοστάσια από όλο τον κόσμο. 

Όραμά μας είναι να γεμίσουμε όλη τις πόλεις και χωριά της Ελλάδας με Ηλεκτροκίνητα Οχήματα για έξυπνο τρόπο μετακίνησης, πραγματικά οικονομικό! 

Να ενημερώσουμε για τα νέα Υποβρήχια Drone, Ρομπότ ναυαγοσώστης, σανίδες θαλάσσης και Σκούτερ θαλάσσης τα οποία είναι μόνο μερικά απο τα καινοτόμα θαλάσσης προιόντα μας. Τραβήξτε βίντεο και φωτογραφίες κάτω από την θάλλασα, επαγγελματικά, μέχρι επαγγελματικά μηχανήματα θαλάσσης για επιθεωρήσεις σκαφών, επιθεωρήσεις Ιχυοκαλλιεργειών, εύκολα και καθημερινά.

Θέλουμε τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης και προχωράμε προετοιμάζοντας το καταλληλότερο πλαίσιο προμήθειας ηλεκτρικών οχημάτων με ταυτόχρονη προώθηση των υποδομών φόρτισης

οι ειδικοί στα ηλεκτροκίνητα οχήματα και προιόντα θαλάσσης!

Κατασκευάζουμε επίσης Tailor made σκούτερ κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας και στις προδιαγραφές σας όπως παραγγελίες δημοσίου, καταστημάτων, ενοικιαζόμενων, οργανισμών κλπ. Ρωτήστε μας να σας δώσουμε την προσφορά μας.  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Όλα τα μηχανήματα μας (εμπορεύματα) είναι πιστοποιημένα με τις διεθνείς προδιαγραφές και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως, EEC, COC, CE, ISO9001, ROHS.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ και μηχανές, βγάζουν ασφάλεια, και αριθμό κυκλοφορίας, ενώ δεν έχουν κτεο κσι τέλη κυκλοφορίας καθώς κατατάσσονται πράσινα οικολογικά.

Για μια καθαρότερη ατμόσφαιρα, οικολογική, και οικονομικά πολύ!

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παγκόσμιας εμβέλειας, με εξαγωγή ήδη σε 15 κράτη, μέσω του άρκτιου δικτύου διανομής μας. 

Η WheelnWater Technologies έχει την ευχάριστη χαρά να μπορεί να προσφέρει τώρα τα προϊόντα της πλέον και σε καταναλωτές, με μόνο μερικά πατήματα κουμπιών μακριά από το προιόν που σας ενδιαφέρει. Παραγγείλετε εύκολα, γρήγορα και με την εγγύηση της WheelnWater Technologies.  

Είμαστε, και θα είμαστε στο πλευρό σας, και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μηχανήματα (προϊόντα) υψηλής τεχνολογίας σε τιμές προσιτές.


WheelnWater Technologies

Innovation and Technology

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

This website stores data such as cookies to enable essential site functionality, as well as marketing, personalization, and analytics. You may change your settings at any time or accept the default settings. Cookie Policy

Δεν θέλετε να χάσετε;