ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!


Τα ηλεκτρικά σκούτερ ως θετικός παράγοντας στην καθημερινότητα μας!

Είναι γεγονός πως τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι στη ζωή μας, στην καθημερινότητα μας. Τα βλέπουμε να κυκλοφορούν πλέον παντού. Ίσως να μας κάνει εντύπωση μερικές φορές καθώς τα βλέπουμε, το πόσο ευέλικτα είναι ή  ακόμα και το ότι είναι "ήσυχα" από άποψη θορύβου.

 Στα μεγάλα αστικά κέντρα υπάρχει η ανάγκη να μειωθεί ο θόρυβος να και περιοριστούν οι περιβαλλοντικοί ρύποι. Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι η ιδανική  καινοτόμα πρόταση για αυτή την ανάγκη. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία με την οποία μπορεί να περιοριστεί η ηχορύπανση στις μεγαλουπόλεις. 

Το ηλεκτρικό σκούτερ που θα επιλέξουμε – συντήρηση 

Η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ χρειάζεται την κατάλληλη έρευνα ανάλογα με τις ανάγκες μας και το χρηματικό ποσό που θα διαθέσουμε. Ωστόσο, το κράτος επιδοτεί ένα σημαντικό μέρος από το κόστος αγοράς τους με στόχο κάποια στιγμή να αντικατασταθούν τα βενζινοκίνητα σκούτερ με αντίστοιχα ηλεκτρικά.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι πολύ άνετα στην οδήγηση και έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο . Σε συνδυασμό με τον σύγχρονο κινητήρα τους , διαθέτουν πολλές λειτουργίες που δεν θα άφηναν κανέναν ασυγκίνητο! Διαθέτουν οθόνες LCD , CBS δισκόφρενα με αναγεννητικές επιδόσεις και πολλά ακόμη που ο καθένας θα έμενε ικανοποιημένος. Η συντήρηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ είναι σχεδόν μηδενική, αφού δεν χρειάζεται για παράδειγμα να γίνει ποτέ  αλλαγή φίλτρων, λαδιών κλπ. όπως στα βενζινοκίνητα. Επομένως, δεν υφίσταται η λογική του τακτικού service  παρά μόνο αλλαγές στα αναλώσιμα όπως τακάκια φρένων, λάστιχα, και ένας τεχνικός έλεγχος, κλπ.

Ανάλογα με τις ανάγκες υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκούτερ με διαφορετικές επιδόσεις και αυτονομία συνήθως και για ένα ίδιο μοντέλο. Όλα τα μοντέλα είναι σχεδιασμένα με κομψότητα, είναι ελαφριά και κατασκευασμένα με υπερσύγχρονα μέσα.

Τα 3 ΑΛΦΑ 

Αυτονομία – Άνεση – Ασφάλεια

Μας δίνεται η ευκαιρία να διαθέτουμε πραγματικά πολλά προνόμια με την απόκτηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ και το γεγονός ότι κινούμαστε ηλεκτρικά σημαίνει ουσιαστικά ένα μεγάλο βήμα στον τομέα των μεταφορών, καθώς απαλλασσόμαστε από τα πρατήρια υγρών καυσίμων τα οποία είναι πολύ ακριβότερα.

 Η φόρτιση στα ηλεκτρικά σκούτερ πραγματοποιείται σε οικιακές πρίζες και υπάρχουν ακόμα και ταχυφορτιστές για την ταχύτερη φόρτιση τους. Η αυτονομία ανάλογα το μοτέρ και την μπαταρία διαφέρει. Οι κατασκευαστές έχουν φροντίσει να είναι σε ικανοποιητικό και ανταγωνιστικό μεταξύ τους επίπεδο . 

Η άνεση είναι αναμφισβήτητη, καθώς υπάρχει δυνατότητα για πανεύκολο παρκάρισμα και φυσικά η οδήγησή τους προσφέρει μια όμορφη εμπειρία στον οδηγό . Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι γενικά ελαφριά, εύχρηστα και ευέλικτα ώστε να μπορεί ο καθένας να τα οδηγεί, να εξοικειώνετε εύκολα μαζί τους και να νιώθει ασφάλεια .

Το θέμα της ασφάλειας είναι σημαντικό για όλους τους οδηγούς. Αναμφίβολα, τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι πολύ σταθερά στην οδήγηση και πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφάλειας . Ειδικότερα, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία φρένων και ιδανικά λάστιχα ανάλογα με τον τύπο του σκούτερ.  Φυσικά, ο καθένας μας πρέπει να μεριμνά για την ατομική του ασφάλεια με προστατευτικό κράνος, διότι είναι υποχρεωτικό από το νόμο και στα ηλεκτρικά σκούτερ. 

Το νόημα είναι να δούμε τις ανάγκες μας και να προχωρήσουμε στην κατάλληλη αγορά για εμάς , λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω πλεονεκτήματα!