Ηλεκτρικά σκούτερ για υπηρεσίες delivery


Ηλεκτρικά σκούτερ delivery.

Φθηνά και γρήγορα.


Τα ηλεκτρικά σκούτερ της WheelnWater είναι ιδιαίτερα φθηνά για τη χρήση τους στον στόλο οχημάτων σας για υπηρεσίες παράδοσης: Χωρίς ενοχλητικά διαλείμματα ανεφοδιασμού καυσίμου, η μπαταρία μπορεί να φορτίσει εύκολα και σχεδόν παντού. Δεδομένου ότι οδηγούνται σχεδόν αθόρυβα, τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ευπρόσδεκτα και σε ήσυχες περιοχές. Επιπλέον, οι μηδενικές εκπομπές ρύπων υποστηρίζουν μια οικολογική εταιρική εικόνα και ο εύκολος χειρισμός τους κάνει την οδήγησή τους για όλους.


Πλεονεκτήματα για τις υπηρεσίες παράδοσης:

  • Καμία χρονοβόρα στάση για ανεφοδιασμό βενζίνης
  • Εμβέλεια έως 180 χιλιόμετρα
  • Λιγότερο από 1 Ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα
  • Στιβαρό και ξεχωριστό κουτί μεταφοράς
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης και σέρβις
  • Ελαστικά παντός καιρού για συνεχή χρήση
  • Πράσινη εταιρική εικόνα


Πολλές υπηρεσίες παράδοσης βασίζονται στα αξιόπιστα ηλεκτρικά σκούτερ της WheelnWater καθώς είναι έτοιμα για χρήση όλο το εικοσιτετράωρο και οι χρονοβόροι ανεφοδιασμοί του ρεζερβουάρ δεν είναι πλέον απαραίτητοι. Εξοπλίζονται εύκολα με πρακτικά κιβώτια μεταφοράς, τα δυνατά σημεία των σκούτερ παράδοσης, για υπηρεσίες φαγητού, φαρμακεία, ανθοπωλεία και άλλες υπηρεσίες.

Σκούτερ διανομών Lipo.


Εύκολη και αξιόπιστη μεταφορά.


Πάντα στη διάθεσή σας: Εξοπλισμένο με πρακτικά κουτιά μεταφοράς, το Lipo με 2000 Watt έως και 5000Watt προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και χωρίς παρακάμψεις.
Η E-FUN, συνδυάζει ισχύ, ευελιξία και αποδοτικότητα κόστους. Με ταχύτητες έως και 105 χλμ./ώρα και αυτονομία που αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα, θα παραδώσετε έγκαιρα, ακόμη και σε μεγάλη κίνηση στην πόλη. Η μπαταρία CATL (καλύτερη παγκοσμίως με 5 έτη) παρέχει μια αθόρυβη κίνηση για παραδόσεις τροφίμων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παραδίδετε ακόμη και σε ήσυχες περιοχές χωρίς ηχορύπανση και να εξοικονομείτε σημαντικό κόστος λειτουργίας, καθώς δεν απαιτούνται πλέον υψηλοί λογαριασμοί για εργασίες συντήρησης και επισκευής. Επιπλέον, η CATL μπαταρία που διαθέτει μπορεί να επαναφορτιστεί σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα 230 volt. Το Lipo συνοδεύεται από ποιοτικά ελαστικά Kenda για όλες τις καιρικές συνθήκες και προαιρετικό παρμπρίζ - 24/7 για έγκαιρες παραδόσεις όλο το χρόνο.
Με διαστάσεις που το κάνουν μικρό και ευέλικτο και ένα σφαιρικό μαξιλάρι πάχους 10 χιλιοστών, τα κιβώτια μεταφοράς του πίσω φορτωτή προσφέρουν επαρκή χώρο για πίτσες, φάρμακα και άλλα είδη προς διανομή. Τα κιβώτια μεταφοράς βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και λίτρα, ανάλογα τι θέλετε να διανέμεται.  Υπάρχουν κουτιά Delivery από Μαλακά ελαφριά, αλλά και σκληρά Fiberglass κουτιά.
Το Lipo σε κλασικό σχεδιασμό και τα στιβαρά κιβώτια μεταφοράς μπορούν να σχεδιαστούν με οποιοδήποτε λογότυπο και χρώμα της εταιρείας σας. Βασιστείτε στη φιλική προς το περιβάλλον ηλεκτροκίνηση και ξεχωρίστε στη διαδικασία.

Θυμηθείτε ότι ο στόλος σας θα οδηγεί ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ της παγκόσμιας αγοράς
Παράλληλα θα ξεκινήστε να κερδίζετε σοβαρά χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα!
Ενώ δεν θα ξαναπάτε σε όχημα καυσίμου, ποτέ!