Η HORWIN παρουσιάζει μοναδική ηλεκτρονική μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων
με τελικές ταχύτητες 200 km/h στην EICMA 2022


Ο κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ HORWIN έχει το αυτί του κόσμου των σκούτερ χάρη στην τελευταία γενιά των μοτοσικλετών υψηλής απόδοσης. Με τις καινοτόμες μπαταρίες, κινητήρες, σασί, συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, καθώς και με τον έξυπνο σχεδιασμό της, η σειρά HORWIN-SENMENTI λανσάρει το πρώτο της μοντέλο SENMENTI 0. Η νέα τεχνολογία παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση ποδηλάτων EICMA που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο (Ιταλία) από 8 έως 13 Νοεμβρίου 2022.

Η απόδοσή του είναι εντυπωσιακή. Για να δώσουμε μόνο ένα παράδειγμα, το SENMENTI 0 διαχειρίζεται τελικές ταχύτητες 200 χλμ/ώρα και επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη απόστασή του με μέση ταχύτητα 88 χλμ/ώρα είναι εντυπωσιακά 300 km. Καθώς η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας πέφτει, η απόδοση δεν επηρεάζεται και μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την πλήρη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον, διατίθεται Range Extender για ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις και αρχική φόρτιση. Χάρη στη λειτουργία Super Charger, η μπαταρία του οχήματος μπορεί να φορτιστεί από 0 έως 80 τοις εκατό σε μόλις 30 λεπτά σε οποιονδήποτε σταθμό ταχείας φόρτισης ηλεκτρονικού οχήματος (400V). Η μπαταρία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας – π.χ. για εξοπλισμό κατασκήνωσης ή άλλα ηλεκτρονικά οχήματα.«Το SENMENTI προέρχεται από την κινεζική προφορά της λέξης «οργανισμός»», εξηγεί ο Wendsor Zhou Wei, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της HORWIN. Με αυτό, αναφέρεται στα ενσωματωμένα έξυπνα ηλεκτρονικά που μπορούν να μάθουν. Για παράδειγμα, το SENMENTI 0 προσαρμόζεται αυτόματα στο στυλ οδήγησης του ιδιοκτήτη του, βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση.

Περισσότεροι από 30 αισθητήρες και κάμερες στο όχημα συγκεντρώνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και έτσι αυξάνουν την ασφάλεια. Για παράδειγμα, το SENMENTI 0 διαθέτει σύστημα πέδησης ABS, αντιολισθητικό σύστημα, αισθητήρες πίεσης ελαστικών και προειδοποίηση σύγκρουσης. Η οδηγική άνεση ενισχύεται περαιτέρω από την υποβοήθηση αναρρίχησης, εκκίνησης και όπισθεν, ανάρτηση πλάτης, διάφορες λειτουργίες οδήγησης, Keyless Go, μια έξυπνη κάμερα για αυτόματες φωτογραφίες καθώς και θέρμανση καθίσματος και λαβής

Με το ελαφρύ και σταθερό πλαίσιο του οχήματος και την όμορφη σχεδίασή του, το SENMENTI 0 προσφέρει μειωμένη αντίσταση αέρα. Είναι ιδανικό για εκδρομές στην πόλη και στην εξοχή. Το όχημα αναμένεται να είναι διαθέσιμο για αγορά από τα μέσα του 2023.

Το concept e-bike SENMENTI X παρουσιάστηκε επίσης στην EICMA. Μια ξεχωριστή λειτουργία αυτοεξισορρόπησης αναπτύχθηκε για να διατηρεί το όχημα σε στατική θέση και σε ισορροπία κατά την οδήγηση, αυξάνοντας έτσι περαιτέρω την οδηγική ασφάλεια.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα οχήματα στη διεύθυνση www.wheelnwater.com